Definitieve ontharing;

Door het haar op de LHE [Light Heat Energy] wijze bij de bron te verwijderen en de bol [wortel] te

beschadigen stopt de LHE Skin Touch overduidelijk de hergroei van het haar. Veel mensen hebben last van ongewenste haar groei, maar gelukkig

hebben ontwikkelingen in de wetenschap en de techniek ons in staat gesteld om een geheel nieuwe technologie voor ontharen te ontwikkelen.

Ontharen met LHE Skin Touch

  1. Om het haar te verwijderen e de bol te beschadigen zendt LHE Skin Touch een zeer lage en ultraveilige lichtgolf  uit.

  2. Het licht genereert hitte wordt naar het follikel getrokken. De LHE Skin Touch gepatenteerde interne filters laten de hitte door de haarschacht stromen.

  3. Het haar absorbeert de hitte en transporteert deze naar de bol er onder.

  4. De combinatie van hitte- en lichtenergie vernietigd de haar follikel, hierdoor wordt de bol beschadigd,wordt haar hergroei gestopt.

Haargroei

Ieder haar heeft zijn eigen groei cyclus,Er zijn drie fases;actieve groei[anageen],slapend[catogeen], overgangsfase[telogeen].  als je er zo naar kijkt is het niet mogelijk te bepalen in welke fase het haar zich op dit moment bevind, de meest  effectieve behandeling vindt plaats wanneer het haar in de actieve groeifase is. Een reeks van LHE  met de Skin Touch behandelingen gedurende een bepaalde tijd zal iedere haarfollikel uitschakelen in zijn actieve groeifase.

Het behandel programma omvat v.a. 15 behandelingen. Deze duren per keer 5 minuten voor een bovenlip of bikinilijn, tot 20 minuten voor armen en 60 minuten voor hele benen.

Tussen de behandelingen zitten 2 tot 4 weken. Het totaal aantal behandelingen hangt af van de huid type en haar type. Dit is per persoon verschillend.

De LHE Skin Touch verwijdert alle haar kleuren[donker, rood,grijs, blond enz.. ] tot op de bron, door het zakje te vernietigen

ARRANGEMENT DEFINITIEVE ONTHARING

Oksels,Bikinilijn en Onderbenen  Totaal 1500,--

home