Wat kan je met LHE?

LHE en definitieve ontharing;

LHE is een natuurlijke ontharingsmethode gebaseerd op de emissie van gepulseerd licht [geen laser of ipl ], warmte wordt geabsorbeerd door de melanine [pigment] in de haar dit veroorzaakt een temperatuur verhoging in de follikel. Door deze warmte absorbeert haar meer licht, waardoor de temperatuur stijgt in de follikel tot het punt van coagulatie [74gr]De unieke combinatie van warmte en licht veroorzaakt een natuurlijk proces,het haar zakje wordt vernietigt, binnen 2Š3 weken zullen de behandelende haren vanzelf uit vallen.

LHE en huidverbetering;

Naarmate de huid veroudert zal deze rimpels en ouderdomsvlekken gaan vertonen. Door middel van de nieuwste technologie worden er korte licht en warmte impulsen afgegeven direct op het probleem gebied,zodat de onder liggende epidermis en de papillenlaag gecoaguleerd worden. De in de haarvaten voorkomende oxy-hemoglobine en melanine worden gecoaguleerd. Cellen worden via een natuurlijk proces afgevoerd en vervangen door nieuwe cellen. Fijne lijnen en rimpels verdwijnen doordat er in de huid een wond genezend proces in gang wordt gezet waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en de huid herstructureert. Het resultaat is jonger uitziende,egale huid met een frisse uitstraling.

LHE en acne;

De verstopte poriŽn blokkeren zuurstoftoevoer in de huid. Voor de bacterie die acne veroorzaakt[P.acne] is dit de perfecte leefomgeving,daardoor vermenigvuldigt deze zich snel en veroorzaakt de pijnlijke ontsteking. LHE geneest acne veilig en effectief door de combinatie van licht en warmte. Groen licht penetreert diep in de huid om verbinding aan te gaan met de in het lichaam de voorkomende stof prophyrin,hierdoor ontstaat zuurstof en daar is de p.acne bacterie niet tegen bestand. Roodlicht zorgt ervoor dat de roodheid van de huid afneemt. De unieke LHE methode gebaseerd op warmte/licht pulstechniek is meer dan 10.000 keer effectiever gebleken dan de andere licht therapie gebaseerde technologieŽn. Na slechts 8 behandelingen zal de huid al voor 90% genezen zijn.

LHE en psoriasis;

In een normale huid groeien cellen tot de oppervlakte in de cyclus van ongeveer een maand. Bij psoriasis zendt het immuun systeem foute signalen uit waardoor dit proces versneld wordt. De bloedvaten worden groter in hun poging om alle cellen te voeden. De huid cellen stapelen zich op,hierdoor ontstaan aan de oppervlakte vurige rode vlekken met een witte vlokkerige laag. LHE maakt gebruik van de unieke combinatie van groene en gele lichtflitsen die er zorg voor dragen dat de bloedvaten die de extra cellen voeden,krimpen en uiteindelijk vernietigd worden. Hierdoor zal de afwijkende groei van de psoriasis cellen afnemen. De combinatie van de warmte en de infrarode golflengte vernietigen de bloedvaten waardoor de cellen geen voeding meer krijgen,de zwelling neemt af,roodheid vermindert en de constante jeuk wordt op zeer effectieve wijzen gestopt.